Lajme të nxehta

Lajmet e fundit

Faqet e opsioneve më të vlerësuara - A është Pocket Option i paligjshëm në SHBA?
Blog

Faqet e opsioneve më të vlerësuara - A është Pocket Option i paligjshëm në SHBA?

SHBA është një vend i ndërlikuar për të tregtuar opsione binare. Me rregulloret dhe ligjet që ndryshojnë vazhdimisht, ju mund të pyesni veten nëse informacioni që keni është i saktë dhe i përditësuar. Së pari, nuk është "ilegale" përdorimi i opsioneve binare në SHBA. Megjithatë, mund ta gjeni më shumë sfidë në krahasim me vendet e tjera. Tregtimi i opsioneve binare në fjalë nuk është aq i rregulluar në krahasim me Forex ose llojet e tjera të tregtimit, kështu që kufizimet nuk janë aq të shtrënguara sa mund të jenë. Megjithatë, është thelbësore të siguroheni që të tregtoni me një ndërmjetës me reputacion dhe të rregulluar, qoftë me bazë në SHBA ose për aq kohë sa ata pranojnë ligjërisht tregtarët amerikanë.