Pocket Option tërheq - Pocket Option Albania - Pocket Option Shqipëria

Si të tërhiqni dhe të bëni një depozitë para në Pocket Option
Në Pocket Option, ne përpiqemi t'ju ofrojmë opsione të mjaftueshme në mënyrë që të mund të bëni transaksione ashtu siç dëshironi. Ne ofrojmë gjithashtu një gamë të gjerë mënyrash pagese specifike për vendin tuaj dhe kohë të shpejta të përpunimit të transaksioneve.


Si të tërhiqeni nga opsioni i xhepit

Shkoni te faqja "Financa" - "Tërheqja".

Futni shumën e tërheqjes, zgjidhni një mënyrë pagese të disponueshme dhe ndiqni udhëzimet në ekran për të plotësuar kërkesën tuaj. Ju lutemi vini re se shuma minimale e tërheqjes mund të ndryshojë në varësi të mënyrës së tërheqjes.

Specifikoni kredencialet e llogarisë së marrësit në fushën "Numri i llogarisë".
Si të tërhiqni dhe të bëni një depozitë para në Pocket Option

Kujdes: nëse krijoni një kërkesë tërheqjeje ndërkohë që keni një bonus aktiv, ai do të zbritet nga gjendja e llogarisë tuaj.


Tërhiqeni nga opsioni i xhepit duke përdorur transfertën bankare

Zbuloni se si mund t'i përdorni transfertat bankare për të tërhequr fonde me llogarinë tuaj tregtare të opsionit xhepi.

Në faqen Financa - Tërheqje , zgjidhni një opsion transferimi bankar nga kutia "mënyra e pagesës" për të vazhduar me kërkesën tuaj dhe ndiqni udhëzimet në ekran. Ju lutemi kontaktoni zyrën tuaj lokale të bankës për detajet e bankës.

Zgjidhni një mënyrë pagese, vendosni shumën dhe vendosni kërkesën tuaj për tërheqje.
Si të tërhiqni dhe të bëni një depozitë para në Pocket Option
Pasi të klikoni Vazhdo, do të shihni njoftimin se kërkesa juaj është vendosur në radhë.
Si të tërhiqni dhe të bëni një depozitë para në Pocket Option

Kujdes: nëse krijoni një kërkesë tërheqjeje ndërkohë që keni një bonus aktiv, ai do të zbritet nga gjendja e llogarisë tuaj.

Mund të shkoni te Historia për të kontrolluar tërheqjet tuaja më të fundit.

Tërhiqeni nga Pocket Option duke përdorur Visa/Mastercard

Në faqen Financa - Tërheqje , zgjidhni një opsion Visa/Mastercard nga kutia "Mënyra e pagesës" për të vazhduar me kërkesën tuaj dhe ndiqni udhëzimet në ekran.

Ju lutemi vini re : në rajone të caktuara, kërkohet verifikimi i kartës bankare përpara se të përdorni këtë metodë të tërheqjes. Shihni mënyrën e verifikimit të kartës bankare.

Kujdes: nëse krijoni një kërkesë tërheqjeje ndërkohë që keni një bonus aktiv, ai do të zbritet nga gjendja e llogarisë tuaj.


Zgjidhni një kartë, vendosni shumën dhe krijoni kërkesën për tërheqje. Ju lutemi vini re se në raste të caktuara mund të duhen deri në 3-7 ditë pune që banka të përpunojë një pagesë me kartë.
Si të tërhiqni dhe të bëni një depozitë para në Pocket Option
Pasi të klikoni Vazhdo, do të shihni njoftimin se kërkesa juaj është vendosur në radhë.
Si të tërhiqni dhe të bëni një depozitë para në Pocket Option
Mund të shkoni te Historia për të kontrolluar tërheqjet tuaja më të fundit.

Tërhiqeni nga opsioni Pocket duke përdorur E-Payment

Pagesat elektronike po bëhen jashtëzakonisht të njohura për shkak të shpejtësisë dhe komoditetit të tyre për përdoruesit. Pagesat pa para kursejnë kohë dhe janë gjithashtu shumë të lehta për t'u kryer. Më poshtë është tutoriali për tërheqjen përmes E-pagesave.

Në faqen Financa - Tërheqje , zgjidhni një opsion e Portofolin elektronik nga kutia "Mënyra e pagesës" për të vazhduar me kërkesën tuaj dhe ndiqni udhëzimet në ekran.

Zgjidhni një mënyrë pagese, vendosni shumën dhe krijoni kërkesën për tërheqje.
Si të tërhiqni dhe të bëni një depozitë para në Pocket Option
Pasi të klikoni Vazhdo, do të shihni njoftimin se kërkesa juaj është vendosur në radhë.
Si të tërhiqni dhe të bëni një depozitë para në Pocket Option

Kujdes: nëse krijoni një kërkesë tërheqjeje ndërkohë që keni një bonus aktiv, ai do të zbritet nga gjendja e llogarisë tuaj.


Mund të shkoni te Historia për të kontrolluar tërheqjet tuaja më të fundit.

Tërhiqeni nga opsioni i xhepit duke përdorur kriptomonedhën

Tërheqjet e kriptomonedhave janë të disponueshme 24/7 në Pocket Option. Në këtë artikull, ne do t'ju tregojmë se si mund të tërhiqni bitcoin nga Pocket Option në portofolin tuaj personal Bitcoin.

Në faqen Financa - Tërheqje , zgjidhni një opsion të kriptomonedhës nga kutia "mënyra e pagesës" për të vazhduar me pagesën dhe ndiqni udhëzimet në ekran.

Zgjidhni "Bitcoin", shkruani shumën dhe adresën e Bitcoin që dëshironi të tërhiqni.
Si të tërhiqni dhe të bëni një depozitë para në Pocket Option
Pasi të klikoni Vazhdo, do të shihni njoftimin se kërkesa juaj është vendosur në radhë.
Si të tërhiqni dhe të bëni një depozitë para në Pocket Option
Mund të shkoni te Historia për të kontrolluar tërheqjet tuaja më të fundit.
Si të tërhiqni dhe të bëni një depozitë para në Pocket Option

Pyetjet e bëra më shpesh (FAQ)

Monedha e përpunimit të tërheqjes, koha dhe tarifat e aplikueshme

Llogaritë e tregtimit në platformën tonë aktualisht janë të disponueshme vetëm në USD. Megjithatë, ju mund të tërheqni fonde në llogarinë tuaj në çdo monedhë, në varësi të mënyrës së pagesës. Me shumë mundësi, fondet do të konvertohen në monedhën e llogarisë tuaj menjëherë pas marrjes së pagesës. Ne nuk ngarkojmë asnjë tarifë tërheqjeje ose konvertimi të monedhës. Megjithatë, sistemi i pagesave që përdorni mund të aplikojë tarifa të caktuara. Kërkesat për tërheqje trajtohen brenda 1-3 ditëve të punës. Megjithatë, në disa raste, koha e tërheqjes mund të rritet deri në 14 ditë pune dhe ju do të njoftoheni për këtë në tavolinën e mbështetjes.

Shtimi i një karte të re për tërheqje

Pas përfundimit të verifikimit të kartës së kërkuar, mund të shtoni karta të reja në llogarinë tuaj. Për të shtuar një kartë të re, thjesht lundroni te Help - Support Service dhe krijoni një kërkesë të re mbështetjeje në seksionin përkatës.
Si të tërhiqni dhe të bëni një depozitë para në Pocket Option

Anulimi i një kërkese për tërheqje

Ju mund të anuloni një kërkesë për tërheqje përpara se statusi të ndryshojë në "Përfunduar". Për ta bërë këtë, hapni faqen e Historisë së Financave dhe kaloni në pamjen "Tërheqjet".
Si të tërhiqni dhe të bëni një depozitë para në Pocket Option
Gjeni tërheqjen në pritje dhe klikoni në butonin Anulo për të hedhur poshtë kërkesën për tërheqje dhe për të tërhequr fondet në bilancin tuaj.


Ndryshimi i detajeve të llogarisë së pagesës

Ju lutemi vini re se ju mund të tërhiqni fonde nëpërmjet metodave që keni përdorur më parë për depozitimin në llogarinë tuaj tregtare. Nëse ka një situatë kur nuk mund të merrni më fonde në detajet e llogarisë së pagesave të përdorura më parë, mos ngurroni të kontaktoni zyrën e mbështetjes për të miratuar kredencialet e reja të tërheqjes.
Si të tërhiqni dhe të bëni një depozitë para në Pocket Option

Zgjidhja e problemeve të tërheqjes

Nëse keni bërë një gabim ose keni futur informacion të pasaktë, mund të anuloni kërkesën për tërheqje dhe të vendosni një të re më pas. Shikoni seksionin Anulimi i një kërkese për tërheqje.

Në përputhje me politikat AML dhe KYC, tërheqjet janë të disponueshme vetëm për klientët e verifikuar plotësisht. Nëse tërheqja juaj është anuluar nga një menaxher, do të ketë një kërkesë të re për mbështetje ku do të mund të gjeni arsyen e anulimit.

Në situata të caktuara kur pagesa nuk mund t'i dërgohet pagesës së zgjedhur, një specialist financiar do të kërkojë një metodë alternative të tërheqjes nëpërmjet tavolinës së mbështetjes.

Nëse nuk keni marrë një pagesë në llogarinë e specifikuar brenda pak ditësh pune, kontaktoni zyrën e mbështetjes për të sqaruar statusin e transferimit tuaj.
Si të tërhiqni dhe të bëni një depozitë para në Pocket Option

Si të depozitoni para në opsionin e xhepit

Një depozitë ose një rimbushje e një llogarie tregtare është në dispozicion në mënyra të ndryshme. Kriteri kryesor i aksesueshmërisë është rajoni i klientit, si dhe cilësimet aktuale për pranimin e pagesave në platformë.

Për të bërë një depozitë, hapni seksionin "Financa" në panelin e majtë dhe zgjidhni menynë "Depozita".
Si të tërhiqni dhe të bëni një depozitë para në Pocket Option
Zgjidhni një mënyrë të përshtatshme pagese dhe ndiqni udhëzimet në ekran për të përfunduar pagesën. Ju lutemi vini re se shuma minimale e depozitës ndryshon në varësi të metodës së zgjedhur, si dhe në rajonin tuaj. Disa mënyra pagese kërkojnë verifikim të plotë të llogarisë.

Shuma e depozitës suaj mund të rrisë nivelin e profilit tuaj në përputhje me rrethanat. Klikoni në butonin "Сompare" për të parë veçoritë shtesë të një niveli më të lartë profili.
Si të tërhiqni dhe të bëni një depozitë para në Pocket Option

Kujdes : Ju lutemi vini re se për arsye sigurie, tërheqja ofrohet vetëm nëpërmjet të njëjtave mënyra pagese që janë përdorur më parë për depozitat.


Depozitoni në opsionin e xhepit duke përdorur transfertën bankare

Mund ta rimbushni llogarinë tuaj të Pocket Option falas me një transfertë bankare. Në faqen Financa - Depozita, zgjidhni një transfertë bankare për të vazhduar me pagesën tuaj.

Futni të dhënat e kërkuara bankare dhe në hapin tjetër do të merrni një faturë. Paguani faturën duke përdorur llogarinë tuaj bankare për të përfunduar depozitën.

Kujdes : Për vende dhe rajone të caktuara, metoda e depozitimit me tela bankare kërkon verifikim të plotë të llogarisë. Shuma minimale e depozitës gjithashtu ndryshon.

Kujdes : Mund të duhen disa ditë pune që transferta të merret nga banka jonë. Pasi të jenë marrë fondet, bilanci i llogarisë suaj do të përditësohet.

Si të tërhiqni dhe të bëni një depozitë para në Pocket Option
Pasi të klikoni "Vazhdo", do t'ju ridrejtojë në një faqe të re. Futni llogarinë tuaj për të hyrë në bankën tuaj.

Si të tërhiqni dhe të bëni një depozitë para në Pocket Option

Depozitoni në opsionin e xhepit duke përdorur Visa/Mastercard

Nëse po bëni depozitën tuaj të parë në Pocket Option, provoni së pari të dërgoni një shumë të vogël parash për t'u njohur me procesin dhe për t'u siguruar që gjithçka funksionon siç duhet.

Mund të jetë i disponueshëm në disa monedha në varësi të rajonit. Megjithatë, bilanci i llogarisë suaj tregtare do të financohet në USD (aplikohet konvertimi i monedhës).

Kujdes : Për vende dhe rajone të caktuara, metoda e depozitimit me Visa/Mastercard kërkon një verifikim të plotë të llogarisë përpara përdorimit. Shuma minimale e depozitës gjithashtu ndryshon.

Si të tërhiqni dhe të bëni një depozitë para në Pocket Option
Pasi të klikoni "Vazhdo", do t'ju ridrejtojë në një faqe të re për të futur kartën tuaj.
Si të tërhiqni dhe të bëni një depozitë para në Pocket Option
Pasi të përfundojë pagesa, do të duhen disa momente për t'u shfaqur në bilancin e llogarisë suaj tregtare.

Depozitoni në opsionin Pocket duke përdorur E-pagesat

Mbushja e llogarisë tuaj Pocket Option kërkon vetëm disa prekje:

Ndiqni udhëzimet në ekran për të përfunduar pagesën. Shumica e pagesave përpunohen në çast. Përndryshe, mund t'ju duhet të specifikoni ID-në e transaksionit në një kërkesë për mbështetje.

Kujdes : Për vende dhe rajone të caktuara, metoda e depozitimit të ePortofolit kërkon verifikim të plotë të llogarisë. Shuma minimale e depozitës gjithashtu ndryshon.

Si të tërhiqni dhe të bëni një depozitë para në Pocket Option
Pasi të klikoni "Vazhdo", do t'ju ridrejtojë në një faqe të re për të futur adresën e emailit dhe fjalëkalimin e llogarisë suaj Advcash dhe klikoni në butonin "HYRJE NË ADV".
Si të tërhiqni dhe të bëni një depozitë para në Pocket Option
Pasi të përfundojë pagesa, do të duhen disa momente për t'u shfaqur në bilancin e llogarisë suaj tregtare.


Depozitoni në opsionin e xhepit duke përdorur kriptovalutat

Para se të mbushni fondet tuaja në Pocket Option, ju lutemi mbani në mend se Pocket Option aktualisht mbështet kriptovalutat e mëposhtme:

Si të tërhiqni dhe të bëni një depozitë para në Pocket Option
Zgjidhni monedhën kripto që dëshironi të depozitoni.
Si të tërhiqni dhe të bëni një depozitë para në Pocket Option
Futni shumën, zgjidhni dhuratën tuaj për depozitim dhe klikoni "Vazhdo".
Si të tërhiqni dhe të bëni një depozitë para në Pocket Option
Pasi të klikoni "Vazhdo", do të shihni shumën dhe adresën për të depozituar në Pocket Option. Kopjoni dhe ngjisni këto informacione në platformën nga e cila dëshironi të tërhiqeni.
Si të tërhiqni dhe të bëni një depozitë para në Pocket Option
Shkoni te Historia për të kontrolluar depozitën tuaj më të fundit.
Si të tërhiqni dhe të bëni një depozitë para në Pocket Option

Kujdes : nëse depozita juaj e kriptomonedhës nuk përpunohet në çast, kontaktoni shërbimin e Mbështetjes dhe jepni hash-in e ID-së së transaksionit në formularin e tekstit ose bashkëngjitni një lidhje url në transferimin tuaj në eksploruesin e bllokut.


Pyetjet e bëra më shpesh (FAQ)

Monedha e përpunimit të depozitave, koha dhe tarifat e aplikueshme

Llogaria tregtare në platformën tonë aktualisht disponohet vetëm në USD. Megjithatë, ju mund të rimbushni llogarinë tuaj në çdo monedhë, në varësi të mënyrës së pagesës. Fondet do të konvertohen automatikisht. Ne nuk ngarkojmë asnjë tarifë depozitimi ose konvertimi të monedhës. Megjithatë, sistemi i pagesave që përdorni mund të aplikojë tarifa të caktuara.
Si të tërhiqni dhe të bëni një depozitë para në Pocket Option

Aplikimi i një kodi promovues të bonusit të depozitës

Për të aplikuar një kod promocional dhe për të marrë një bonus depozite, duhet ta ngjisni atë në kutinë e kodit promocional në faqen e depozitave.

Termat dhe kushtet e bonusit të depozitës do të shfaqen në ekran.
Si të tërhiqni dhe të bëni një depozitë para në Pocket Option
Plotësoni pagesën tuaj dhe bonusi i depozitës do t'i shtohet shumës së depozitës.


Zgjedhja e një gjoksi me avantazhe tregtare

Në varësi të shumës së depozitës, ju mund të zgjidhni një arkë që do t'ju japë një shumëllojshmëri të rastësishme të avantazheve tregtare.

Zgjidhni fillimisht një mënyrë pagese dhe në faqen tjetër, do të keni një përzgjedhje të opsioneve të disponueshme të Chests.
Si të tërhiqni dhe të bëni një depozitë para në Pocket Option
Nëse shuma e depozituar është më shumë ose e barabartë me atë të specifikuar në kërkesat e gjoksit, ju do të merrni një dhuratë automatikisht. Kushtet e gjoksit mund të shihen duke zgjedhur një gjoks.


Zgjidhja e problemeve të depozitave

Nëse depozita juaj nuk është përpunuar menjëherë, lundroni në seksionin e duhur të Shërbimit tonë të Mbështetjes, paraqisni një kërkesë të re për mbështetje dhe jepni informacionin e kërkuar në formular.
Si të tërhiqni dhe të bëni një depozitë para në Pocket Option
Ne do të hetojmë pagesën tuaj dhe do ta përfundojmë sa më shpejt të jetë e mundur.
Thank you for rating.