Pocket Option Hyr - Pocket Option Albania - Pocket Option Shqipëria

Si të identifikoheni dhe të depozitoni në Pocket Option
Pas hyrjes me sukses në Pocket Option, mund të depozitoni kripto nga një portofol tjetër në Pocket Option ose duke përdorur Kartat Bankare, E-pagesat në Pocket Option.


Si të identifikoheni në opsionin e xhepit

Si të identifikoheni në Pocket Option përmes Facebook

Hyni në Pocket Option për qasje të plotë në llogaritë tuaja tregtare. Klikoni në "Identifikohu" në këndin e sipërm të djathtë të faqes së internetit të Opsionit të Xhepit.

1. Klikoni në butonin Facebook.
Si të identifikoheni dhe të depozitoni në Pocket Option
2. Do të hapet dritarja e hyrjes në Facebook, ku do t'ju duhet të shkruani adresën e emailit që keni përdorur për t'u regjistruar në Facebook.

3. Futni fjalëkalimin nga llogaria juaj në Facebook.

4. Klikoni në “Identifikohu”.
Si të identifikoheni dhe të depozitoni në Pocket Option
Pasi të keni klikuar në butonin "Identifikohu" , Pocket Option do të kërkojë qasje te emri, fotografia e profilit dhe adresa e emailit. Klikoni Vazhdo...
Si të identifikoheni dhe të depozitoni në Pocket Option
Pas kësaj, do të ridrejtoheni automatikisht në platformën Pocket Option.
Si të identifikoheni dhe të depozitoni në Pocket Option


Si të identifikoheni në Pocket Option përmes Google

1. Është gjithashtu e thjeshtë të hyni në llogarinë tuaj të opsionit xhepi përmes Google. Nëse dëshironi ta bëni këtë, duhet të kryeni hapat e mëposhtëm:
Si të identifikoheni dhe të depozitoni në Pocket Option
2. Më pas, në dritaren e re që hapet, shkruani numrin e telefonit ose emailin tuaj dhe klikoni "Next".
Si të identifikoheni dhe të depozitoni në Pocket Option
3. Më pas futni fjalëkalimin për llogarinë tuaj Google dhe klikoni "Next".
Si të identifikoheni dhe të depozitoni në Pocket Option
Pas kësaj, ju do të çoheni në llogarinë tuaj personale të Pocket Option.

Si të identifikoheni në Pocket Option përmes adresës së emailit

Klikoni "Identifikohu" në këndin e sipërm të djathtë të faqes së internetit Pocket Option dhe do të shfaqet forma e hyrjes.
Si të identifikoheni dhe të depozitoni në Pocket Option
Futni adresën tuaj të emailit dhe fjalëkalimin me të cilin jeni regjistruar për të hyrë në llogarinë tuaj. Nëse ju, në kohën e hyrjes, përdorni menynë "Më mbaj mend". Më pas, në vizitat pasuese, mund ta bëni pa autorizim.
Si të identifikoheni dhe të depozitoni në Pocket Option
Tani mund të filloni tregtimin. Ju keni 1000 dollarë në llogarinë Demo, gjithashtu mund të tregtoni në një llogari reale pas depozitimit.
Si të identifikoheni dhe të depozitoni në Pocket Option


Hyni në Pocket Option Mobile Web

Fillimisht, hapni shfletuesin tuaj në pajisjen tuaj celulare. Pas kësaj, vizitoni faqen e internetit të ndërmjetësit.
Si të identifikoheni dhe të depozitoni në Pocket Option
Në formularin e ri, futni adresën tuaj të emailit dhe fjalëkalimin që keni regjistruar dhe klikoni në butonin "HYRJE" .
Si të identifikoheni dhe të depozitoni në Pocket Option
Ja ku jeni! Tani do të keni mundësi të tregtoni në versionin celular të internetit të platformës. Versioni i uebit celular i platformës së tregtimit është saktësisht i njëjtë me versionin e rregullt të internetit të saj. Rrjedhimisht, nuk do të ketë asnjë problem me tregtimin dhe transferimin e fondeve. Ju keni 1000 dollarë në llogarinë tuaj demo.
Si të identifikoheni dhe të depozitoni në Pocket Option


Si të identifikoheni në aplikacionin Pocket Option Android

Duhet të vizitoni dyqanin Google Play dhe të kërkoni për "Pocket Option Broker" për të gjetur këtë aplikacion ose klikoni këtu . Pas instalimit dhe nisjes, mund të identifikoheni në aplikacionin Pocket Option duke përdorur emailin tuaj.
Si të identifikoheni dhe të depozitoni në Pocket Option
Është e lehtë të identifikohesh në llogarinë tënde Pocket Option edhe përmes aplikacionit Android. Për ta bërë këtë, ndiqni këto hapa të thjeshtë:

1. Futni adresën e emailit që keni përdorur për të hapur llogarinë tuaj të Pocket Option.

2. Futni fjalëkalimin nga llogaria juaj Pocket Option.

3. Klikoni në “SIGN IN” .
Si të identifikoheni dhe të depozitoni në Pocket Option
Ndërfaqja tregtare me llogarinë Live.
Si të identifikoheni dhe të depozitoni në Pocket Option


Si të identifikoheni në aplikacionin Pocket Option iOS

Hyrja në platformën celulare iOS është e ngjashme me hyrjen në aplikacionin e internetit Pocket Option. Aplikacioni mund të shkarkohet përmes App Store në pajisjen tuaj ose klikoni këtu . Thjesht kërkoni për aplikacionin “PO Trade” dhe instaloni atë në iPhone ose iPad.
Si të identifikoheni dhe të depozitoni në Pocket Option
Pas instalimit dhe nisjes, mund të identifikoheni në aplikacionin celular Pocket Option iOS duke përdorur emailin tuaj. Futni emailin dhe fjalëkalimin tuaj dhe më pas klikoni në butonin "HYRJE" .
Si të identifikoheni dhe të depozitoni në Pocket Option
Ju keni 1000 dollarë në llogarinë tuaj demo.
Si të identifikoheni dhe të depozitoni në Pocket Option


Si të rikuperoni fjalëkalimin tuaj të opsionit të xhepit

Mos u shqetësoni nëse nuk mund të hyni në platformë, thjesht mund të keni futur fjalëkalimin e gabuar. Ju mund të dilni me një të re.

Nëse përdorni versionin e internetit

Për ta bërë këtë, klikoni në lidhjen "Rikuperimi i fjalëkalimit" nën butonin "Hyrja".
Si të identifikoheni dhe të depozitoni në Pocket Option
Më pas, sistemi do të hapë një dritare ku do t'ju kërkohet të rivendosni fjalëkalimin tuaj. Ju duhet t'i jepni sistemit adresën e duhur të emailit.
Si të identifikoheni dhe të depozitoni në Pocket Option
Do të hapet një njoftim se një email është dërguar në këtë adresë e-mail për të rivendosur fjalëkalimin.
Si të identifikoheni dhe të depozitoni në Pocket Option
Më tej në letrën në emailin tuaj, do t'ju ofrohet të ndryshoni fjalëkalimin tuaj. Klikoni në "Rikuperimi i fjalëkalimit".
Si të identifikoheni dhe të depozitoni në Pocket Option
Ai do të rivendosë fjalëkalimin tuaj dhe do t'ju çojë në faqen e internetit të "Pocket Option" për t'ju njoftuar se keni rivendosur fjalëkalimin tuaj me sukses dhe më pas kontrolloni edhe një herë kutinë hyrëse. Do të merrni një email të dytë me një fjalëkalim të ri.
Si të identifikoheni dhe të depozitoni në Pocket Option
Kjo eshte! tani mund të hyni në platformën Pocket Option duke përdorur emrin e përdoruesit dhe fjalëkalimin tuaj të ri.

Nëse përdorni aplikacionin celular

Për ta bërë këtë, klikoni në lidhjen "Rikuperimi i fjalëkalimit".
Si të identifikoheni dhe të depozitoni në Pocket Option
Në dritaren e re, futni emailin që keni përdorur gjatë regjistrimit dhe klikoni butonin "RESTORE". Më pas bëni të njëjtat hapa të mbetur si aplikacioni i uebit.
Si të identifikoheni dhe të depozitoni në Pocket Option

Si të depozitoni në opsionin e xhepit

Një depozitë ose një rimbushje e një llogarie tregtare është në dispozicion në mënyra të ndryshme. Kriteri kryesor i aksesueshmërisë është rajoni i klientit, si dhe cilësimet aktuale për pranimin e pagesave në platformë.

Për të bërë një depozitë, hapni seksionin "Financa" në panelin e majtë dhe zgjidhni menynë "Depozita".
Si të identifikoheni dhe të depozitoni në Pocket Option
Zgjidhni një mënyrë të përshtatshme pagese dhe ndiqni udhëzimet në ekran për të përfunduar pagesën. Ju lutemi vini re se shuma minimale e depozitës ndryshon në varësi të metodës së zgjedhur, si dhe në rajonin tuaj. Disa mënyra pagese kërkojnë verifikim të plotë të llogarisë.

Shuma e depozitës suaj mund të rrisë nivelin e profilit tuaj në përputhje me rrethanat. Klikoni në butonin "Сompare" për të parë veçoritë shtesë të një niveli më të lartë profili.
Si të identifikoheni dhe të depozitoni në Pocket Option

Kujdes : Ju lutemi vini re se për arsye sigurie, tërheqja ofrohet vetëm nëpërmjet të njëjtave mënyra pagese që janë përdorur më parë për depozitat.


Depozitoni në opsionin Pocket duke përdorur Visa/Mastercard

Mund të jetë i disponueshëm në disa monedha në varësi të rajonit. Megjithatë, bilanci i llogarisë suaj tregtare do të financohet në USD (aplikohet konvertimi i monedhës).

Kujdes : Për vende dhe rajone të caktuara, metoda e depozitimit me Visa/Mastercard kërkon një verifikim të plotë të llogarisë përpara përdorimit. Shuma minimale e depozitës gjithashtu ndryshon.

Si të identifikoheni dhe të depozitoni në Pocket Option
Pasi të klikoni "Vazhdo", do t'ju ridrejtojë në një faqe të re për të futur kartën tuaj.
Si të identifikoheni dhe të depozitoni në Pocket Option
Pasi të përfundojë pagesa, do të duhen disa momente për t'u shfaqur në bilancin e llogarisë suaj tregtare.

Depozitoni në opsionin e xhepit duke përdorur E-pagesat

Është shumë e lehtë për t'u bërë. Procedura do të zgjasë disa minuta.

Ndiqni udhëzimet në ekran për të përfunduar pagesën. Shumica e pagesave përpunohen në çast. Përndryshe, mund t'ju duhet të specifikoni ID-në e transaksionit në një kërkesë për mbështetje.

Kujdes : Për vende dhe rajone të caktuara, metoda e depozitimit të ePortofolit kërkon verifikim të plotë të llogarisë. Shuma minimale e depozitës gjithashtu ndryshon.

Si të identifikoheni dhe të depozitoni në Pocket Option
Pasi të klikoni "Vazhdo", do t'ju ridrejtojë në një faqe të re për të futur adresën e emailit dhe fjalëkalimin e llogarisë suaj Advcash dhe klikoni në butonin "HYRJE NË ADV".
Si të identifikoheni dhe të depozitoni në Pocket Option
Pasi të përfundojë pagesa, do të duhen disa momente për t'u shfaqur në bilancin e llogarisë suaj tregtare.

Depozitoni në opsionin e xhepit duke përdorur transfertën bankare

Një transfertë bankare është kur paratë dërgohen nga një llogari bankare në tjetrën. Transferimi i parave nga llogaria juaj bankare është zakonisht i shpejtë, falas dhe i sigurt.

Në faqen Financa - Depozita, zgjidhni një transfertë bankare për të vazhduar me pagesën tuaj.

Futni të dhënat e kërkuara bankare dhe në hapin tjetër do të merrni një faturë. Paguani faturën duke përdorur llogarinë tuaj bankare për të përfunduar depozitën.

Kujdes : Për vende dhe rajone të caktuara, metoda e depozitimit me tela bankare kërkon verifikim të plotë të llogarisë. Shuma minimale e depozitës gjithashtu ndryshon.

Kujdes : Mund të duhen disa ditë pune që transferta të merret nga banka jonë. Pasi të jenë marrë fondet, bilanci i llogarisë suaj do të përditësohet.

Si të identifikoheni dhe të depozitoni në Pocket Option
Pasi të klikoni "Vazhdo", do t'ju ridrejtojë në një faqe të re. Futni llogarinë tuaj për të hyrë në bankën tuaj.

Si të identifikoheni dhe të depozitoni në Pocket Option


Depozitoni në opsionin e xhepit duke përdorur Crypto

Ne jetojmë në një epokë krejt të re të monedhës dixhitale. Nuk ka dyshim se ajo vazhdon të zhvillohet çdo vit në mënyrë të konsiderueshme. Kriptomonedhat tani po pranohen shumë si një alternativë e qëndrueshme ndaj monedhës fiat. Për më tepër, tregtarët mund ta përdorin atë si një mënyrë pagese për të financuar llogaritë e tyre.

Shumica e pagesave përpunohen në çast. Megjithatë, nëse po dërgoni fonde nga një shërbim, ai mund të aplikojë një tarifë ose të dërgojë një pagesë në disa pjesë.
Si të identifikoheni dhe të depozitoni në Pocket Option
Zgjidhni monedhën kripto që dëshironi të depozitoni.
Si të identifikoheni dhe të depozitoni në Pocket Option
Futni shumën, zgjidhni dhuratën tuaj për depozitim dhe klikoni "Vazhdo".
Si të identifikoheni dhe të depozitoni në Pocket Option
Pasi të klikoni "Vazhdo", do të shihni shumën dhe adresën për të depozituar në Pocket Option. Kopjoni dhe ngjisni këto informacione në platformën nga e cila dëshironi të tërhiqeni.
Si të identifikoheni dhe të depozitoni në Pocket Option
Shkoni te Historia për të kontrolluar depozitën tuaj më të fundit.
Si të identifikoheni dhe të depozitoni në Pocket Option

Kujdes : nëse depozita juaj e kriptomonedhës nuk përpunohet në çast, kontaktoni shërbimin e Mbështetjes dhe jepni hash-in e ID-së së transaksionit në formularin e tekstit ose bashkëngjitni një lidhje url në transferimin tuaj në eksploruesin e bllokut.


Pyetjet e bëra më shpesh (FAQ)

Aplikimi i një kodi promovues të bonusit të depozitës

Për të aplikuar një kod promocional dhe për të marrë një bonus depozite, duhet ta ngjisni atë në kutinë e kodit promocional në faqen e depozitave.

Termat dhe kushtet e bonusit të depozitës do të shfaqen në ekran.
Si të identifikoheni dhe të depozitoni në Pocket Option
Plotësoni pagesën tuaj dhe bonusi i depozitës do t'i shtohet shumës së depozitës.


Monedha e përpunimit të depozitave, koha dhe tarifat e aplikueshme

Llogaria tregtare në platformën tonë aktualisht disponohet vetëm në USD. Megjithatë, ju mund të rimbushni llogarinë tuaj në çdo monedhë, në varësi të mënyrës së pagesës. Fondet do të konvertohen automatikisht. Ne nuk ngarkojmë asnjë tarifë depozitimi ose konvertimi të monedhës. Megjithatë, sistemi i pagesave që përdorni mund të aplikojë tarifa të caktuara.
Si të identifikoheni dhe të depozitoni në Pocket Option

Zgjedhja e një gjoksi me avantazhe tregtare

Në varësi të shumës së depozitës, ju mund të zgjidhni një arkë që do t'ju japë një shumëllojshmëri të rastësishme të avantazheve tregtare.

Zgjidhni fillimisht një mënyrë pagese dhe në faqen tjetër, do të keni një përzgjedhje të opsioneve të disponueshme të Chests.
Si të identifikoheni dhe të depozitoni në Pocket Option
Nëse shuma e depozituar është më shumë ose e barabartë me atë të specifikuar në kërkesat e gjoksit, ju do të merrni një dhuratë automatikisht. Kushtet e gjoksit mund të shihen duke zgjedhur një gjoks.


Zgjidhja e problemeve të depozitave

Nëse depozita juaj nuk është përpunuar menjëherë, lundroni në seksionin e duhur të Shërbimit tonë të Mbështetjes, paraqisni një kërkesë të re për mbështetje dhe jepni informacionin e kërkuar në formular.
Si të identifikoheni dhe të depozitoni në Pocket Option
Ne do të hetojmë pagesën tuaj dhe do ta përfundojmë sa më shpejt të jetë e mundur.
Thank you for rating.