Si të krijoni një llogari dhe të regjistroheni me Pocket Option

Si të krijoni një llogari dhe të regjistroheni me Pocket Option
Është e lehtë të krijoni llogarinë tuaj Pocket Option kudo që të jeni me aplikacionin Pocket Option ose faqen e internetit Pocket Option. Gjithçka që ju nevojitet është një adresë emaili, llogari në Facebook ose llogari Google.


Filloni ndërfaqen tregtare me 1 klik

Regjistrimi në platformë është një proces i thjeshtë që përbëhet nga vetëm disa klikime. Për të hapur ndërfaqen e tregtimit me 1 klikim, klikoni në butonin "FILLO ME NJË KLIK" .
Si të krijoni një llogari dhe të regjistroheni me Pocket Option
Kjo do t'ju çojë në faqen e tregtimit demo . Klikoni "Llogaria Demo" për të filluar tregtimin me 10,000 dollarë në Llogarinë Demo.
Si të krijoni një llogari dhe të regjistroheni me Pocket Option

Si të krijoni një llogari dhe të regjistroheni me Pocket Option
Për të vazhduar përdorimin e llogarisë, ruani rezultatet e tregtimit dhe mund të tregtoni në një llogari reale. Klikoni "Regjistrimi" për të krijuar një llogari Pocket Option.
Si të krijoni një llogari dhe të regjistroheni me Pocket Option
Mund të kryeni regjistrimin e opsionit xhepi nëpërmjet një rrjeti social (Facebook, Google) ose të futni manualisht të dhënat e kërkuara për regjistrim.


Si të krijoni një llogari Pocket Option me adresë emaili

1. Regjistrimi mund të bëhet në 15 sekonda duke klikuar në "Regjistrim" në faqen e këndit të sipërm djathtas të Pocket Option dhe do të shfaqet faqja me formularin e regjistrimit.
Si të krijoni një llogari dhe të regjistroheni me Pocket Option
2. Për t'u regjistruar ju duhet të plotësoni të dhënat e nevojshme dhe të klikoni "REGJISTROHU"
  1. Fut një adresë të vlefshme emaili.
  2. Krijoni një fjalëkalim të fortë.
  3. Lexoni dhe pranoni marrëveshjen.
Si të krijoni një llogari dhe të regjistroheni me Pocket Option
Pocket Option do të dërgojë një email konfirmimi në adresën tuaj të emailit . Klikoni lidhjen në atë postë për të aktivizuar llogarinë tuaj. Pra, do të përfundoni regjistrimin dhe aktivizimin e llogarisë tuaj.
Si të krijoni një llogari dhe të regjistroheni me Pocket Option
urime! Jeni regjistruar me sukses dhe emaili juaj është verifikuar.
Si të krijoni një llogari dhe të regjistroheni me Pocket Option
Nëse dëshironi të përdorni një Llogari Demo, klikoni "Tregtia" dhe "Llogaria Demo Tregtare e Shpejtë".
Si të krijoni një llogari dhe të regjistroheni me Pocket Option
Tani mund të filloni tregtimin. Ju keni 1000 dollarë në llogarinë tuaj demo.
Si të krijoni një llogari dhe të regjistroheni me Pocket Option
Ju gjithashtu mund të tregtoni në një llogari Reale, klikoni "Tregtia" dhe "Llogaria reale e tregtimit të shpejtë".
Si të krijoni një llogari dhe të regjistroheni me Pocket Option
Për të filluar tregtimin Live, duhet të bëni një investim në llogarinë tuaj (Shuma minimale e investimit është 5 dollarë).
Si të bëni një depozitë në opsionin e xhepit

Si të krijoni një llogari Pocket Option me Facebook

Regjistrimi është një proces mjaft i thjeshtë dhe këtë mund ta bëni në vetëm disa hapa të thjeshtë:

1. Klikoni në butonin Facebook .
Si të krijoni një llogari dhe të regjistroheni me Pocket Option
2. Do të hapet dritarja e hyrjes në Facebook, ku do t'ju duhet të shkruani adresën tuaj të emailit që keni përdorur për t'u regjistruar në Facebook.

3. Futni fjalëkalimin nga llogaria juaj në Facebook.

4. Klikoni në “Identifikohu”.
Si të krijoni një llogari dhe të regjistroheni me Pocket Option
Pasi të keni klikuar në butonin “Identifikohu” , Pocket Option po kërkon qasje në: Emrin tuaj, foton e profilit dhe adresën e emailit. Klikoni Vazhdo...
Si të krijoni një llogari dhe të regjistroheni me Pocket Option
Pas kësaj, do të ridrejtoheni automatikisht në platformën Pocket Option.


Si të krijoni një llogari Pocket Option me Google

1. Ndiqni këto hapa për të regjistruar një llogari Pocket Option me Google.
Si të krijoni një llogari dhe të regjistroheni me Pocket Option
2. Në dritaren e sapohapur shkruani numrin tuaj të telefonit ose emailin dhe klikoni "Next".
Si të krijoni një llogari dhe të regjistroheni me Pocket Option
3. Më pas futni fjalëkalimin për llogarinë tuaj Google dhe klikoni "Next".
Si të krijoni një llogari dhe të regjistroheni me Pocket Option
Pas kësaj, ju do të çoheni në llogarinë tuaj personale të Pocket Option.


Krijo një llogari në aplikacionin Pocket Option iOS

Nëse keni një pajisje celulare iOS, do t'ju duhet të shkarkoni aplikacionin Pocket Option nga App Store ose këtu . Thjesht kërkoni për "PO Trade" dhe shkarkoni atë në iPhone ose iPad tuaj.
Si të krijoni një llogari dhe të regjistroheni me Pocket Option
Regjistrimi në platformën mobile iOS është gjithashtu i disponueshëm për ju . Klikoni "Regjistrimi".
Si të krijoni një llogari dhe të regjistroheni me Pocket Option
  1. Fut një adresë të vlefshme emaili.
  2. Krijoni një fjalëkalim të fortë.
  3. Kontrolloni marrëveshjen dhe klikoni "Regjistrohu".
Si të krijoni një llogari dhe të regjistroheni me Pocket Option
urime! ju jeni regjistruar me sukses, klikoni "Anulo" Nëse dëshironi të tregtoni fillimisht me një Llogari Demo.
Si të krijoni një llogari dhe të regjistroheni me Pocket Option
Si të krijoni një llogari dhe të regjistroheni me Pocket Option
Zgjidhni "llogari demo" për të filluar tregtimin me 1000 dollarë në bilanc.
Si të krijoni një llogari dhe të regjistroheni me Pocket Option
Si të krijoni një llogari dhe të regjistroheni me Pocket Option
Nëse dëshironi të tregtoni me një llogari Reale, klikoni "Depozitim" në llogarinë Live.
Si të krijoni një llogari dhe të regjistroheni me Pocket Option

Krijo një llogari në aplikacionin Pocket Option Android

Nëse keni një pajisje celulare Android, duhet të shkarkoni aplikacionin Pocket Option nga Google Play ose këtu . Thjesht kërkoni për "Pocket Option Broker" dhe instaloni atë në pajisjen tuaj.
Si të krijoni një llogari dhe të regjistroheni me Pocket Option
Klikoni "Regjistrimi" për të krijuar një llogari të re Pocket Option.
Si të krijoni një llogari dhe të regjistroheni me Pocket Option
  1. Fut një adresë të vlefshme emaili.
  2. Krijoni një fjalëkalim të fortë.
  3. Kontrolloni marrëveshjen dhe klikoni "Regjistrohu".
Si të krijoni një llogari dhe të regjistroheni me Pocket Option
urime! ju jeni regjistruar me sukses, klikoni "Depozitë" për të tregtuar me llogarinë Reale.
Si të krijoni një llogari dhe të regjistroheni me Pocket Option
Zgjidhni një metodë të përshtatshme depozitimi për ju.
Si të krijoni një llogari dhe të regjistroheni me Pocket Option
Klikoni "Anulo" për tregtimin me Llogarinë Demo.
Si të krijoni një llogari dhe të regjistroheni me Pocket Option
Si të krijoni një llogari dhe të regjistroheni me Pocket Option
Klikoni llogarinë Demo.
Si të krijoni një llogari dhe të regjistroheni me Pocket Option
Ju keni 1000 dollarë në llogarinë tuaj demo.
Si të krijoni një llogari dhe të regjistroheni me Pocket Option


Krijo një llogari Pocket Option në Mobile Web

Nëse dëshironi të tregtoni në versionin celular të ueb-it të platformës së tregtimit Pocket Option, mund ta bëni lehtësisht. Fillimisht, hapni shfletuesin tuaj në pajisjen tuaj celulare. Pas kësaj, vizitoni faqen e internetit të ndërmjetësit.

Klikoni "Menu" në këndin e sipërm të majtë.
Si të krijoni një llogari dhe të regjistroheni me Pocket Option
Klikoni butonin "REGJISTRIM".
Si të krijoni një llogari dhe të regjistroheni me Pocket Option
Në këtë hap ne ende fusim të dhënat: emailin, fjalëkalimin, kontrollojmë " Marrëveshjen " dhe klikojmë "Regjistrohu".
Si të krijoni një llogari dhe të regjistroheni me Pocket Option
Ja ku jeni! Tani do të mund të tregtoni nga versioni i uebit për celular të platformës. Versioni i uebit celular i platformës tregtare është saktësisht i njëjtë me një version të rregullt të saj në internet. Rrjedhimisht, nuk do të ketë asnjë problem me tregtimin dhe transferimin e fondeve.

Ju keni 1000 dollarë në llogarinë tuaj demo.
Si të krijoni një llogari dhe të regjistroheni me Pocket Option

Pyetjet e bëra më shpesh (FAQ)

Dallimet midis Tregtisë Dixhitale dhe Shpejtë

Tregtimi dixhital është lloji konvencional i porosisë tregtare. Tregtari tregon një nga afatet fikse kohore për "kohën deri në blerje" (M1, M5, M30, H1, etj.) dhe vendos një tregti brenda këtij afati kohor. Ekziston një "korridor" gjysmë minutësh në grafik që përbëhet nga dy linja vertikale - "koha deri në blerje" (në varësi të kornizës kohore të specifikuar) dhe "koha deri në skadimin" ("koha deri në blerje" + 30 sekonda).

Kështu, tregtimi dixhital kryhet gjithmonë me një kohë fikse mbylljeje, e cila është pikërisht në fillim të çdo minutë.
Si të krijoni një llogari dhe të regjistroheni me Pocket Option
Tregtimi i shpejtë, nga ana tjetër, bën të mundur përcaktimin e kohës së saktë të skadimit dhe ju lejon të përdorni afate të shkurtra kohore, duke filluar nga 30 sekonda para skadimit.

Kur vendosni një porosi tregtare në modalitetin e tregtimit të shpejtë, do të shihni vetëm një vijë vertikale në grafik - "koha e skadimit" të porosisë tregtare, e cila varet drejtpërdrejt nga afati kohor i specifikuar në panelin e tregtimit. Me fjalë të tjera, është një mënyrë tregtimi më e thjeshtë dhe më e shpejtë.
Si të krijoni një llogari dhe të regjistroheni me Pocket Option

Kalimi midis Tregtisë Dixhitale dhe Shpejtë

Ju gjithmonë mund të kaloni midis këtyre llojeve të tregtimit duke klikuar në butonin "Tregtia" në panelin e majtë të kontrollit ose duke klikuar në simbolin e flamurit ose të orës poshtë menysë së kornizës kohore në panelin e tregtimit.
Si të krijoni një llogari dhe të regjistroheni me Pocket Option
Kalimi midis Tregtisë Dixhitale dhe Tregtisë së Shpejtë duke klikuar në butonin "Tregtia"
Si të krijoni një llogari dhe të regjistroheni me Pocket Option
Kalimi midis Tregtisë Dixhitale dhe Tregtisë së Shpejtë duke klikuar mbi flamurin

Si të kaloni nga një demo në një llogari reale

Për të kaluar midis llogarive tuaja, ndiqni këto hapa:

1. Klikoni në llogarinë tuaj Demo në krye të platformës.
Si të krijoni një llogari dhe të regjistroheni me Pocket Option
2. Klikoni "Llogaria e drejtpërdrejtë".
Si të krijoni një llogari dhe të regjistroheni me Pocket Option
3. Platforma do t'ju njoftojë se duhet të bëni një investim në llogarinë tuaj (Shuma minimale e investimit është 5 dollarë). Ju lutemi, fillimisht plotësoni balancën për të filluar Tregtinë Live.

Pasi të keni bërë një depozitë me sukses, mund të tregtoni me llogarinë Real.
Si të bëni një depozitë në opsionin e xhepit
Thank you for rating.