Si të hapni një llogari tregtare dhe të regjistroheni në Pocket Option

Si të hapni një llogari tregtare dhe të regjistroheni në Pocket Option
Regjistrimi i një llogarie Pocket Option me disa hapa të thjeshtë si në tutorialin më poshtë. Nuk ka asnjë tarifë për krijimin e llogarive të reja tregtare.


Filloni tregtimin me opsione xhepi me 1 klik

Për të hapur tregtimin e opsioneve xhepi me 1 klikim, klikoni në butonin “FILLO ME NJË KLIK” .
Si të hapni një llogari tregtare dhe të regjistroheni në Pocket Option
Kjo do t'ju çojë në faqen e tregtimit demo . Klikoni "Llogaria Demo" për të filluar tregtimin me 10,000 dollarë në Llogarinë Demo.
Si të hapni një llogari tregtare dhe të regjistroheni në Pocket Option

Si të hapni një llogari tregtare dhe të regjistroheni në Pocket Option
Për të vazhduar përdorimin e llogarisë, ruani rezultatet e tregtimit dhe mund të tregtoni në një llogari reale. Klikoni "Regjistrimi" për të krijuar një llogari Pocket Option.
Si të hapni një llogari tregtare dhe të regjistroheni në Pocket Option
Ekzistojnë tre opsione të disponueshme: regjistrimi me adresën tuaj të emailit, llogarinë në Facebook ose llogarinë Google si më poshtë . Gjithçka që ju nevojitet është të zgjidhni çdo metodë të përshtatshme dhe të krijoni një fjalëkalim.


Si të hapni llogarinë Pocket Option me Email

1. Vizitoni faqen e internetit Pocket Option dhe klikoni " Regjistrimi " në faqen e këndit të sipërm djathtas. Mund të kryeni regjistrimin e opsionit xhepi nëpërmjet një rrjeti social ( Google, Facebook ) ose të futni manualisht të dhënat e kërkuara për regjistrim.
Si të hapni një llogari tregtare dhe të regjistroheni në Pocket Option
2. Nëse vendosni të regjistroheni manualisht, duhet të kryeni hapat e mëposhtëm dhe të klikoni "REGJISTROHU"
  1. Fut një adresë të vlefshme emaili.
  2. Krijoni një fjalëkalim të fortë.
  3. Lexoni dhe pranoni marrëveshjen.
Si të hapni një llogari tregtare dhe të regjistroheni në Pocket Option
Pocket Option do të dërgojë një email konfirmimi në adresën tuaj të emailit . Klikoni lidhjen në atë postë për të aktivizuar llogarinë tuaj. Pra, do të përfundoni regjistrimin dhe aktivizimin e llogarisë tuaj.
Si të hapni një llogari tregtare dhe të regjistroheni në Pocket Option
urime! Jeni regjistruar me sukses dhe emaili juaj është verifikuar.
Si të hapni një llogari tregtare dhe të regjistroheni në Pocket Option
Nëse dëshironi të përdorni një Llogari Demo, klikoni "Tregtia" dhe "Llogaria Demo Tregtare e Shpejtë".
Si të hapni një llogari tregtare dhe të regjistroheni në Pocket Option
Tani mund të filloni tregtimin. Ju keni 1000 dollarë në llogarinë tuaj demo.
Si të hapni një llogari tregtare dhe të regjistroheni në Pocket Option
Ju gjithashtu mund të tregtoni në një llogari Reale, klikoni "Tregtia" dhe "Llogaria reale e tregtimit të shpejtë".
Si të hapni një llogari tregtare dhe të regjistroheni në Pocket Option
Për të filluar tregtimin Real duhet të bëni një investim në llogarinë tuaj (Shuma minimale e investimit është 5 dollarë).
Si të bëni një depozitë në opsionin e xhepit

Si të hapni llogarinë Pocket Option me Facebook

Gjithashtu, ju keni një mundësi për të hapur llogarinë tuaj përmes llogarisë Facebook dhe mund ta bëni këtë në vetëm disa hapa të thjeshtë:

1. Klikoni në butonin Facebook .
Si të hapni një llogari tregtare dhe të regjistroheni në Pocket Option
2. Do të hapet dritarja e hyrjes në Facebook, ku do t'ju duhet të shkruani adresën tuaj të emailit që keni përdorur për t'u regjistruar në Facebook.

3. Futni fjalëkalimin nga llogaria juaj në Facebook.

4. Klikoni në “Identifikohu”.
Si të hapni një llogari tregtare dhe të regjistroheni në Pocket Option
Pasi të keni klikuar në butonin “Identifikohu” , Pocket Option po kërkon qasje në: Emrin tuaj, foton e profilit dhe adresën e emailit. Klikoni Vazhdo...
Si të hapni një llogari tregtare dhe të regjistroheni në Pocket Option
Pas kësaj, do të ridrejtoheni automatikisht në platformën Pocket Option.


Si të hapni llogarinë Pocket Option me Gmail

1. Për më tepër, ju mund të regjistroni një llogari Pocket Option përmes Gmail. Nëse dëshironi ta bëni këtë, ju lutemi ndiqni këto hapa:
Si të hapni një llogari tregtare dhe të regjistroheni në Pocket Option
2. Në dritaren e sapohapur shkruani numrin tuaj të telefonit ose emailin dhe klikoni "Next".
Si të hapni një llogari tregtare dhe të regjistroheni në Pocket Option
3. Më pas futni fjalëkalimin për llogarinë tuaj Google dhe klikoni "Next".
Si të hapni një llogari tregtare dhe të regjistroheni në Pocket Option
Pas kësaj, ju do të çoheni në llogarinë tuaj personale të Pocket Option.


Hapni një llogari në aplikacionin Pocket Option iOS

Nëse keni një pajisje celulare iOS, do t'ju duhet të shkarkoni aplikacionin Pocket Option nga App Store ose këtu . Thjesht kërkoni për "PO Trade" dhe shkarkoni atë në iPhone ose iPad tuaj.
Si të hapni një llogari tregtare dhe të regjistroheni në Pocket Option
Është e thjeshtë të regjistrosh një llogari në Pocket Option edhe përmes aplikacionit Android . Klikoni "Regjistrimi".
Si të hapni një llogari tregtare dhe të regjistroheni në Pocket Option
  1. Fut një adresë të vlefshme emaili.
  2. Krijoni një fjalëkalim të fortë.
  3. Kontrolloni marrëveshjen dhe klikoni "Regjistrohu".
Si të hapni një llogari tregtare dhe të regjistroheni në Pocket Option
urime! ju jeni regjistruar me sukses, klikoni "Anulo" Nëse dëshironi të tregtoni fillimisht me një Llogari Demo.
Si të hapni një llogari tregtare dhe të regjistroheni në Pocket Option
Si të hapni një llogari tregtare dhe të regjistroheni në Pocket Option
Zgjidhni "llogari demo" për të filluar tregtimin me 1000 dollarë në bilanc.
Si të hapni një llogari tregtare dhe të regjistroheni në Pocket Option
Si të hapni një llogari tregtare dhe të regjistroheni në Pocket Option
Nëse dëshironi të tregtoni me një llogari Live, klikoni "Depozitim" në llogarinë Live.
Si të hapni një llogari tregtare dhe të regjistroheni në Pocket Option

Hapni një llogari në aplikacionin Pocket Option Android

Nëse keni një pajisje celulare Android, duhet të shkarkoni aplikacionin Pocket Option nga Google Play ose këtu . Thjesht kërkoni për "Pocket Option Broker" dhe instaloni atë në pajisjen tuaj.
Si të hapni një llogari tregtare dhe të regjistroheni në Pocket Option
Klikoni "Regjistrimi" për të krijuar një llogari të re Pocket Option.
Si të hapni një llogari tregtare dhe të regjistroheni në Pocket Option
  1. Fut një adresë të vlefshme emaili.
  2. Krijoni një fjalëkalim të fortë.
  3. Kontrolloni marrëveshjen dhe klikoni "Regjistrohu".
Si të hapni një llogari tregtare dhe të regjistroheni në Pocket Option
urime! ju jeni regjistruar me sukses, klikoni "Depozitë" për të tregtuar me llogarinë Reale.
Si të hapni një llogari tregtare dhe të regjistroheni në Pocket Option
Zgjidhni një metodë të përshtatshme depozitimi për ju.
Si të hapni një llogari tregtare dhe të regjistroheni në Pocket Option
Klikoni "Anulo" për tregtimin me Llogarinë Demo.
Si të hapni një llogari tregtare dhe të regjistroheni në Pocket Option
Si të hapni një llogari tregtare dhe të regjistroheni në Pocket Option
Klikoni llogarinë Demo.
Si të hapni një llogari tregtare dhe të regjistroheni në Pocket Option
Ju keni 1000 dollarë në llogarinë tuaj demo.
Si të hapni një llogari tregtare dhe të regjistroheni në Pocket Option


Hapni llogarinë Pocket Option në Mobile Web

Nëse dëshironi të tregtoni në versionin celular të ueb-it të platformës së tregtimit Pocket Option, mund ta bëni lehtësisht. Fillimisht, hapni shfletuesin tuaj në pajisjen tuaj celulare. Pas kësaj, vizitoni faqen e internetit të ndërmjetësit.

Klikoni "Menu" në këndin e sipërm të majtë.
Si të hapni një llogari tregtare dhe të regjistroheni në Pocket Option
Klikoni butonin "REGJISTRIM".
Si të hapni një llogari tregtare dhe të regjistroheni në Pocket Option
Në këtë hap ne ende futim të dhënat: email, fjalëkalim, pranojmë "Marrëveshjen" dhe klikojmë "SIGN UP".
Si të hapni një llogari tregtare dhe të regjistroheni në Pocket Option
Ja ku jeni! Tani do të mund të tregtoni nga versioni i uebit për celular të platformës. Versioni i uebit celular i platformës tregtare është saktësisht i njëjtë me një version të rregullt të saj në internet. Rrjedhimisht, nuk do të ketë asnjë problem me tregtimin dhe transferimin e fondeve.

Ju keni 1000 dollarë në llogarinë tuaj demo.
Si të hapni një llogari tregtare dhe të regjistroheni në Pocket Option


Pyetjet e bëra më shpesh (FAQ)


Dallimet midis Tregtisë Dixhitale dhe Shpejtë

Tregtimi dixhital është lloji konvencional i porosisë tregtare. Tregtari tregon një nga afatet fikse kohore për "kohën deri në blerje" (M1, M5, M30, H1, etj.) dhe vendos një tregti brenda këtij afati kohor. Ekziston një "korridor" gjysmë minutësh në grafik që përbëhet nga dy linja vertikale - "koha deri në blerje" (në varësi të kornizës kohore të specifikuar) dhe "koha deri në skadimin" ("koha deri në blerje" + 30 sekonda).

Kështu, tregtimi dixhital kryhet gjithmonë me një kohë fikse mbylljeje, e cila është pikërisht në fillim të çdo minutë.
Si të hapni një llogari tregtare dhe të regjistroheni në Pocket Option
Tregtimi i shpejtë, nga ana tjetër, bën të mundur përcaktimin e kohës së saktë të skadimit dhe ju lejon të përdorni afate të shkurtra kohore, duke filluar nga 30 sekonda para skadimit.

Kur vendosni një porosi tregtare në modalitetin e tregtimit të shpejtë, do të shihni vetëm një vijë vertikale në grafik - "koha e skadimit" të porosisë tregtare, e cila varet drejtpërdrejt nga afati kohor i specifikuar në panelin e tregtimit. Me fjalë të tjera, është një mënyrë tregtimi më e thjeshtë dhe më e shpejtë.
Si të hapni një llogari tregtare dhe të regjistroheni në Pocket Option

Kalimi midis Tregtisë Dixhitale dhe Shpejtë

Ju gjithmonë mund të kaloni midis këtyre llojeve të tregtimit duke klikuar në butonin "Tregtia" në panelin e majtë të kontrollit ose duke klikuar në simbolin e flamurit ose të orës poshtë menysë së kornizës kohore në panelin e tregtimit.
Si të hapni një llogari tregtare dhe të regjistroheni në Pocket Option
Kalimi midis Tregtisë Dixhitale dhe Tregtisë së Shpejtë duke klikuar në butonin "Tregtia"
Si të hapni një llogari tregtare dhe të regjistroheni në Pocket Option
Kalimi midis Tregtisë Dixhitale dhe Tregtisë së Shpejtë duke klikuar mbi flamurin

Si të kaloni nga një demo në një llogari reale

Për të kaluar midis llogarive tuaja, ndiqni këto hapa:

1. Klikoni në llogarinë tuaj Demo në krye të platformës.
Si të hapni një llogari tregtare dhe të regjistroheni në Pocket Option
2. Klikoni "Llogaria e drejtpërdrejtë".
Si të hapni një llogari tregtare dhe të regjistroheni në Pocket Option
3. Platforma do t'ju njoftojë se duhet të bëni një investim në llogarinë tuaj (Shuma minimale e investimit është 5 dollarë). Ju lutemi, fillimisht plotësoni balancën për të filluar Tregtinë Live.
Thank you for rating.