Како да тргувате со дигитални опции и да повлечете пари од Pocket Option
Упатства

Како да тргувате со дигитални опции и да повлечете пари од Pocket Option

Откако ќе се постави вашата сметка, можете да направите депозит на трговска сметка за да започнете со тргување со Дигитални опции. Откако ќе добиете профит на пазарот за дигитални опции, можете да повлечете пари во секое време од кој било ден, вклучувајќи ги викендите и државните празници.
Како да се приклучите на Affiliate Program и да станете партнер на Pocket Option
Упатства

Како да се приклучите на Affiliate Program и да станете партнер на Pocket Option

Ако управувате со веб-страница во просторот за финансиски или бинарни опции, или на други начини имате пристап до луѓе кои можеби се занимаваат со трговија, сега има неколку одлични придружни програми, страници и мрежи за бинарни опции преку кои можете да заработите пари на тие посетители/читатели. Овие партнерски шеми работат на идејата за генерирање на водство и/или споделување на профитот. Добивате плата за испраќање клиенти на брокер. Колку ќе добиете плата зависи од тоа колку потенцијални клиенти ќе успеете да генерирате и колку од овие потенцијали се претвораат во клиенти кои плаќаат за брокерот. Со интерес за бинарни опции на највисоко ниво на сите времиња, има многу пари кои лебдат наоколу и чекаат да бидат заработени. Најди ги најплатените програми овде
Како да отворите демо сметка на Pocket Option
Упатства

Како да отворите демо сметка на Pocket Option

Демо сметката на платформата технички и функционално е целосна копија на сметката за тргување во живо, освен што клиентот тргува со користење на виртуелни средства. Средствата, понудите, индикаторите за тргување и сигналите се целосно идентични. Така, демо сметката е одличен начин за обука, тестирање на сите видови стратегии за тргување и развивање на вештини за управување со пари. Тоа е совршена алатка која ќе ви помогне да ги направите првите чекори во тргувањето, да видите како функционира и да научите како да тргувате. Напредните трговци можат да практикуваат различни стратегии за тргување без да ги ризикуваат своите пари. Испробајте бесплатна демо сметка пред регистрацијата или откако ќе се регистрирате. Демо сметката е дизајнирана за едукативни цели.
Како да купите промотивен код и да го активирате во Pocket Option
Упатства

Како да купите промотивен код и да го активирате во Pocket Option

Промотивните кодови додаваат одреден процент од бонусните средства на депонираниот износ со депозитот на клиентот. Условите и карактеристиките на промотивниот код се разликуваат, на пример, промотивниот код за бонус од 100% депозит ќе додаде 100% бонус на кој било депозит над 100 долари.
Како да се најавите и да повлечете пари од Pocket Option
Упатства

Како да се најавите и да повлечете пари од Pocket Option

Најавувањето за сметка кај нас е беспрекорен процес, кој вклучува само неколку чекори. После тоа, започнете со тргување на Pocket Option за да добиете профит на пазарот за дигитални опции и да ги повлечете парите од Pocket Option.
Како да отворите сметка и да депонирате пари во Pocket Option
Упатства

Како да отворите сметка и да депонирате пари во Pocket Option

Кога отворате сметка на Pocket Option, треба да одлучите како да депонирате средства во неа. За среќа, Pocket Option обезбедува одлична поддршка за оваа услуга за да можете непречено и брзо да додавате пари на вашата сметка.